^Back To Top
Get Adobe Flash player

Onze server

jouw blok

Bodemsteen is een steen die je in survival niet kan mijnen het is te vinden op de bodem van de wereld vandaar de naam bodemsteen.

Men zegt dat je bodemsteen kan breken met speciale betoveringen maar dat is niet waar in normaal Minecraft ZONDER mods is het onmogelijk.

Bodemsteen is er zodat je niet tijdens het mijnen in de 'void' dat is de naam van wat er onder het bodemsteen 'void' betekent leegte want onder bodemsteen is er leegte dus de naam is heel logisch als je er in valt ben je gegarandeerd dood behave als je in creative zit maar als je dan te ver gaat ga je als nog dood.

wat is het verschil tussen minecraft 1.12 en 1.12.2

in Minecraft 1.12.2 zij er wat bugs gefixt. de bugs die gefixt zijn zijn: Als je in het menu komt waar je kan kiezen tussen Multiplayer ,Singleplayer ,minecraft realms, de taal,options en de quit game knopen zie je onder het logo van minecraft staan java edition. je kan niet meer kisten opendoen als je in een nether portaal staat. Dat ook gefixt is is dat je een enderpeul door een nether portaal kan gooien maar wat er in 1.12 soms gebeurden is dat het in het portaal gaat en dat je in de nether uitkomt op de coördinaten van de plek waar jij in de normale wereld staat dan kan het gebeuren dat je duizend blokken van het portaal vandaan bent en dat je heel lang moet lopen om hem terug te vinden of je vind hem helemaal niet weer terug.

Lees meer: wat is het verschil tussen minecraft 1.12 en 1.12.2

Minecraft 1.12/color update

Wat is er nieuw in Minecraft 1.12/De colors update: Je hebt allerlei soorten wol en schapen. Je kan bedden krijgen in allerlei kleuren! Er is poeder waarvan je beton kan maken het poeder is net als zand maar dan in allerlei kleuren! Er is terracotta het is een soort van kunst. De kleuren van wol, banner's, schapen en alles wat van wol gemaakt is is aangepast. Het is feller geworden ,maar dat is bijna niet te zien.

Lees meer: Minecraft 1.12/color update